15 Haziran 2014 Pazar

Diplomasi Ve Puro Üzerine

Daha önce sadece bira üzerine yazılar yazılan ve öğrencilik zamanında kurduğum blogumu yapılandırmaya sokarak Puro  üzerine yeni bir blog kurmaya karar verdim.

Bu yazıyı okuyorsanız biranın ülkemizde tüketilenler  ürünler gibi gazlı içecek olmadığını , ülkemizde bilinenin aksine köklü bir tarihi olduğunu ve kendisine has bir yapısı olduğunu biliyorsunuz demektir.Giriş cümlesinden sıkılmadan okumaya devam ettiyseniz puronun üst sınıf tüketiciye yönelik bir ürün olmadığını , kişilikleri Tony Montanaya çevirmediğini sadece herkesi kendi kişiliğine kavuşturduğunu ve tıpkı bira gibi kendine has bir yapısı olduğunu da biliyorsunuzdur.

Sizlere benim hayatıma sevgilimden sonra en çok keyif katan değerleri anlatırken zaman zaman güzel bir Partagası enfes bir Türk kahvesi ile değerlendirecek zaman zaman ise güzel bir Guinness ile keyfime keyif katacağım. 

Eski bloga karşı veremediğim ilgiyi umuyorum ki yeni yazılara verebileceğim.Giriş yazımızın sonuna gelirken rahmetli Johnny Carson abimizin sözü ile sizleri baş başa bırakıyorum.

Hayattan keyif almayı bilecek kadar kötü şeyler görmüş sizlerin yüzlerini güldürmek adına..





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder